דף הבית  >> 
 >> 

הרשם  |  התחבר


במיה בפטרוזיליה ב-10 דקות 

מאת    [ 23/06/2013 ]

מילים במאמר: 94   [ נצפה 6264 פעמים ]

מתכון מעולה שתמיד מצליח לבמיה ריחנית נפלאה עם שום ופטרוזילה. זו יכולה להיות תוספת מעולה לארוחה חלבית או בשרית וניתן להגיש אותה גם כסלט קר או חם.

½ ק"ג במיה קטנה

½ כוס פטרוזיליה קצוצה

3 שיני-שום קצוצות

מעט זמן זית לטיגון

מיץ מלימון אחד

מלח ופלפל לבן גרוס

אופן הכנה:
- שוטפים את הבמינ ומייבשים אותה בנייר מגבת.
- מחממים מחבת עם מעט שמן זית ומקפיצים בו את הבמיה כ-2 דקות. 
- מוסיפים שום, ומקפיצים עוד כחצי דקה.
- מעבירים לקערה ומוסיפים מיץ הלימון, מלח ופלפל.
- מערבבים עם הפטרוזיליה ומגישים.

פוליסמן אולגה




מאמרים חדשים מומלצים: 

חשיבות היוגה לאיזון אורח חיים יושבני  -  מאת: מיכל פן מומחה
היתרונות של עיצוב בית בצורת L -  מאת: פיטר קלייזמר מומחה
לגלות, לטפח, להצליח: חשיבות מימוש פוטנציאל הכישרון לילדים עם צרכים מיוחדים -  מאת: עמית קניגשטיין מומחה
המדריך לניהול כלכלת משק בית עם טיפים ועצות לניהול תקציב -  מאת: נדב טל מומחה
חשבתם שרכב חשמלי פוטר מטיפולים.. תחשבו שוב -  מאת: יואב ציפרוט מומחה
מה הסיבה לבעיות האיכות בעולם -  מאת: חנן מלין מומחה
מערכת יחסים רעילה- איך תזהו מניפולציות רגשיות ותתמודדו איתם  -  מאת: חגית לביא מומחה
לימודים במלחמה | איך ללמוד ולהישאר מרוכז בזמן מלחמה -  מאת: דניאל פאר
אימא אני מפחד' הדרכה להורים כיצד תוכלו לנווט את קשיי 'מצב המלחמה'? -  מאת: רזיאל פריגן פריגן מומחה
הדרך שבה AI (בינה מלאכותית) ממלאת את העולם בזבל דיגיטלי -  מאת: Michael - Micha Shafir מומחה

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

©2022 כל הזכויות שמורות

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים

לכותבי מאמרים:
פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
תנאי שימוש במאמרים



מאמרים בפייסבוק   מאמרים בטוויטר   מאמרים ביוטיוב